hírlevél törzsvendégprogram

Promóciós és szerződéses kódok
Érkezés
Távozás
Éjszakák


Az 1. szoba
Felnőttek:
Gyermekek:
Szobák száma: 


DANUBIUS BEST PRICE GUARANTEE

Foglaljon nálunk garantáltan a legjobb árakon!

Amennyiben szállását közvetlenül a Danubius Hotels Group-nál foglalja, biztos lehet abban, hogy minden esetben a lehető legalacsonyabb egyéni szobaárat kapja. Ha a foglalásától számított 24 órán belül mégis találna máshol egy alacsonyabb publikus árat, abban az esetben visszaigazoljuk Önnek ezt az alacsonyabb árat, ráadásként pedig 30 euró kedvezményt is adunk, amelyet egyéb szolgáltatásokra (pl.: éttermi fogyasztás, minibár, wellness kezelés) használhat fel szállodánkban a tartózkodása alatt. További részletekért tekintse meg az Általános Üzleti Feltételeinket

Az árgarancia érvényesítéséhez töltse ki online űrlapunkat, legkésőbb 48 órával a szállodába történő sztenderd bejelentkezési idő előtt.


általános üzleti feltételek árgarancia érvényesítő űrlap
Programtippek
  • Kiránduljon el a közeli Szigetközbe, az erdőkkel és homokdűnékkel tagolt tájra, amely több száz madárfajnak ad otthont. A számos vízi túraútvonal bejárható csónakkal vagy kenuval, de felfedezhető a környék kerékpáron vagy akár lóháton is
  • Napozzon vagy fürödjön a Rába-Quelle Fürdő családbarát aquaparkban, amely izgalmas csúszdákkal és kellemes medencékkel várja a fürdőzni vágyókat.
  • Látogasson el az 1000 éves Pannonhalmi Főapátságba, amelyet az UNESCO Világörökség Helyszínnek nyilvánított, mielőtt ízelítőt kapna a környék pincéiben termelt kiváló borokból.
Program
Danubius Hotels Group
Facebook Google+ Youtube Twitter Flickr Instagram Magazin
Legutóbb
megtekintve
 
X